Friday, September 13, 2019

Slobodan Maslić REIKI PROGRAMIRANJE ZA ARTERIJE I VENE


PROGRAMIRANJE REIKIJA ZA OTPUŠENJE ARTERIJA i VENA
1. Gasho. Napravimo sebi zaštitu.
 2. Otvorimo reiki kanal. 
3. Zamislimo osobu ispred sebe da sedi ili leži u ružičastom ili plavom balonu. 
4. Kažemo : „ Programiramo reiki tretman na 21 dan ili 42 dana tako što ime osobe________ u 21.00h svojim udisajem počinje da prima reiki do 21.30h svojim izdisajem da zatvara reiki kanal.„ Osoba treba da zna da u to vreme dobija reiki na daljinu, da ne bi vozila auto, radila nešto, treba da leži ili udobno sedi i na kraju tretmana da popije vode. VI joj recite da ne mora da vas svaki puta zove da li je reiki tretman počeo i kada se završi. Ona može da beleži svoje utiske i osećaje primanja energije.
 5. Šaljemo S1 u unutrašnjost svih arterija i krvnih sudova, vizualizujemo da se svi krvni elementi, eritrociti, trombociti i leukociti energizuju, obnove, oslobode jedni drugih ako su zalepljeni, oslobode od zidova arterija vena. Dodajemo i energija-svetlost –ljubav-harmonija. Nakon nekog vremena šaljemo S3 i vidimo ih odlepljene, energizovane, vesele samostalno da protiču kroz vene i arterije. Kažemo „učinjeno je „ 3x. 
6. S1 šaljemo spolja i iznutra u sve arterije i vene u telu , od najvećih do manjih i onih najmanjih mikrokapilara koji su izuzetno važni za ishranu tkiva. (Kad majušni mikrokapilari budu kalcifikovani, i tada imamo hladna stopala, ruke, slabu cirkulaciju) . Zatim S3 gde vidimo da su vene i arterije elstične, zdrave i pune radosti. „Učinjeno je“ 3x.
 7. S2 šaljemo u čakru srca, treće oko da što više radosti i ljubavi udje u tu osobu. S3. Učinjeno je , 3x. 8. S1 Zatvorimo reiki kanal. Zahvalimo se Tvorcu, reiki božanskim energijama, toj osobi, venama, arterijama, duhovnim vodičima, sebi. Protljamo ruke, popijemo vode. 
9. Osobi preporučimo i fitoterapiju (npr.čaj od koprive), meditacije, zdraviji način ishrane. Lekove koji koristi energizujemo da bolje deluju. Nemamo pravo da isključujemo lekarske terapije.
 mr sci. S Maslic, reiki grand master
za INICIJACIJE u reiki pišite na reikisavez@gmail.com

2 comments:

  1. Super. Baš mi ovo treba. Počinjem sutra sa terapijom dragom tati. Hvala ti što širiš sa nama svoje dragoceno znanje i iskustvo. Šaljem ljubav.

    ReplyDelete